12 december 2017
13 december 2017
  • Beste prijzen
  • Beveiligde verbinding via Cubilis

La Grande Cure. In één oord geweldig!

Wellness

De wellness, welke achter het hotel boven op een heuvel is gebouwd, beschikt over een sauna, jacuzzi en een fantastisch terras met comfortabele ligstoelen. U kunt vanuit de sauna zo naar buiten de jacuzzi in, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de vallei.

Ideaal voor max. 4 personen.

Wanneer u een schoonheidsbehandling of massage wenst te reserveren, aarzel niet om tijdig contact op te nemen zodat een afspraak met een externe specialiste gemaakt kan worden.

Openingstijden:

10.00 uur tot 20.00 uur

 

privé gebruik

  • Prijs € 35 p.p. voor 1,5 uur
  • Prijs € 55 p.p. voor 2,5 uur

gemeenschappelijk gebruik

  • Prijs € 25 p.p. voor 1,5 uur
  • Prijs € 40 p.p. voor 2,5 uur

Top meetings in de Ardennen

Events

Hotel - La Grande Cure beschikt over een vergaderruimte met daglicht, voor max. 20 personen.

Alles wordt in werking gesteld om uw bijeenkomst goed te laten verlopen (koffiebreaks, lunch, diner). Uiteraard is gratis wifi aanwezig alsmede andere atributen welke nodig zijn voor een goede meeting.

De combinatie met een activiteit (teambuilding), een wandeling in de prachtige omgeving of een ronde golf, maakt een succes van uw seminar.

 

La Grande Cure is hét hotel voor ondernemende mensen.

 

De zaal is tevens te gebruiken voor andere evenementen zoals het houden van bridge bijeenkomsten (max. 8 tafels).

Een pareltje in de Ardennen. Zo durven we La Grande Cure met een gerust hart te noemen.

Deze nazomer waren we er met een groepje cabrioliefhebbers. De gastvrijheid van de hotelmedewerkers, de culinaire verzorging, de parking, alles was dik voor elkaar.

Een adres om zeker nog eens naar terug te gaan.

.

Als motorrijder gebruikten we La Grande Cure reeds meerdere malen als uitvalsbasis. Rijden met onze Austin Healey is eveneens een passie en we namen de uitdaging aan om zelf een meerdaagse uit te stippelen voor een 10 tal oldtimer-vrienden. Welke plaats is er meer geschikt dan La Grande Cure dachten wij? Naast het aangeboden comfort, prima service en lekkere eten wordt hier ook een mooie en veilige parking voor onze oldtimers aangeboden. Dit werd ten zeerste gewaardeerd door de deelnemers. Mede hierdoor werd de trip werd een succes. Onze rit van LGC naar het Groot Hertogdom en terug naar LGC was de klap op de vuurpijl.

.

Met een groep cabriorijders de Ardennen verkend. Een prachtig gebied op nog geen twee uur rijden van Nederland.

Drie dagen verbleven in La Grande Cure, een sfeervol, kleinschalig hotel in een mooi, groen decor.

De auto’s keurig gestald op het hotelterrein en genoten van culinaire hoogstandjes van chef Tim Christensen. Een aanrader!

.