05 juni 2023
06 juni 2023
  • Beste prijzen
  • Beveiligde verbinding via Cubilis

We heten u van harte welkom!

DICHTBIJ, ONTDEK DE ARDENNEN

Het voorjaar staat voor de deur, het ontspringen van de knoppen en de blaadjes aan de bomen. Het frisse groen doet deugd, een nieuwe start. Het is weer heerlijk wandelen langs de kabbelende riviertjes met zicht op blauwe luchten boven de vele kerktorens. Kom het ontdekken!


Van praktische aard:

- Het merendeel van het jaar zal het hotel gesloten zijn op de zondag (na het ontbijt). 

- Lange dagen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zijn niet meer vol te houden. Daarom enkele praktische veranderingen; vanaf 2023 is het voor 'de nieuwkomers' enkel pas mogelijk om in te checken vanaf 15.00 uur. De receptie/het hotel/het restaurant is onbemand en gesloten tussen 11.00 en 15.00 uur. Gasten die 'al in huis zijn' hebben uiteraard altijd toegang tot hun kamer.

- De tijden veranderen en daarin gaan wij mee. Vanaf heden bieden wij u de mogelijkheid om uw elektrische auto bij ons te laden. Met uw eigen betaalkaart kunt u gebruik maken van één van de twee laadpalen. Meld u wel even aan bij de receptie en verplaats uw auto weer naar de parking, zodra het laden is voltooid.

 

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Blijf gezond en graag tot dan!

Hélène & Tim Christensen

 

Bekijk hier onze video!

Ontdek het hotel!

Neem contact met ons op

23 kamers

La Grande Cure. Hotel voor levensgenieters

De sfeer is persoonlijk en gastvrij, u zult er zich snel thuis voelen.

Het hotel beschikt over:

- 7 gerieflijke standaard kamers

- 16 comfort kamers in een rustiek jasje

(huisdieren zijn enkel toegestaan in de standaard kamers, mits toeslag).

Boek een kamer

Wat we ook nog bieden

Faciliteiten

Restaurant

U vindt bij ons geen à la carte-gerechten, we stellen elke dag een ander menu voor u samen. Laat u dus steeds weer verrassen door, en geniet van de (h)eerlijke keuken.

Het restaurant is zondag gesloten. Overdag kunt u wel voor een drankje terecht, vanaf 18.00 uur heeft u enkel nog toegang tot het hotel.

 

Meer informatie