19 juni 2024
20 juni 2024
  • Beste prijzen
  • Beveiligde verbinding via Cubilis

La Grande Cure, het enige Ardeense hotel

Karakter

Het hotel is gebouwd met natuursteen en hout, het interieur is modern, maar warm. In de zomer heeft u vanaf het terras uitzicht op de kapel van St.-Thibaut. In de bar vindt u gezelligheid tijdens de donkere avonden. ’s Winters is het in de knusse salon met openhaard aangenaam toeven. 

La Grande Cure. Hét hotel van horen zeggen....

Kamers

Het Hotel beschikt over 24 kamers:

16 comfort kamers en 8 geriefelijke  standaard kamers;

De kamers zijn uitgerust met telefoon, kabeltelevisie (flatscreens) en uiteraard gratis WiFi.

Boek een kamer Bekijk Kamers

La Grande Cure. Dineren op niveau 

Restaurant

In het restaurant vindt u geen à-la-cartegerechten, maar wordt u elke dag verrast met een dagelijks wisselend menu, eventueel met een bijpassend wijnarrangement. De chef-kok kookt graag met seizoens­producten uit de Ardennen, maar laat zich ook inspireren door andere culturen.

Een (h)eerlijke keuken, dat is waar het op neer komt.

 

De wijnkaart is met zorg samengesteld en bevat bijzondere wijnen. U kunt verder heerlijk relaxen in de salon met open haard  en op het terras met prachtig uitzicht. 

Boek een tafel Meer Informatie

Vergaderruimte

Vergaderingen moeten zinvol en leuk zijn in een inspirerende omgeving. Vaak wordt er te lang en niet effectief vergaderd en zorgt de saaie kantooromgeving voor onvoldoende inspiratie en creativiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat een vergadering of een brainstormsessie buiten de deur voor een extra boost kan zorgen als er voor een goede locatie wordt gekozen. Zakelijke bijeenkomsten in een mooie, natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat de hectiek van alle dag even vergeten kan worden. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor nieuwe impulsen en ideeën.

Meer Informatie