15 april 2024
16 april 2024
  • Beste prijzen
  • Beveiligde verbinding via Cubilis

Elektrische auto opladen

De tijden veranderen en daarin gaan wij mee. Vanaf heden bieden wij u de mogelijkheid om uw elektrische auto bij ons te laden. Met uw eigen betaalkaart kunt u gebruik maken van een van de twee laadpalen. Meld u wel even aan bij de receptie en verplaats uw auto weer naar de parking, zodra het laden is voltooid.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

La Grande Cure. In één oord geweldig!

Wellness

De wellness, welke achter het hotel boven op een heuvel is gebouwd, beschikt over een sauna, jacuzzi en een fantastisch terras met comfortabele ligstoelen. U kunt vanuit de sauna zo naar buiten de jacuzzi in, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de vallei.

Wanneer u een schoonheidsbehandling of massage wenst te reserveren, aarzel niet om tijdig contact op te nemen zodat een afspraak met een externe specialiste gemaakt kan worden.

Openingstijden:

11.00 uur tot 19.00 uur.

De wellness is beperkt geopend tot één boeking per dag. Enkel geopend op reservering.

 

  • Prijs €95 (max. 2 personen), incl. handdoeken. Gedurende 3 uur.

 

Top meetings in de Ardennen

Events

Hotel - La Grande Cure beschikt over een vergaderruimte met daglicht, voor max. 20 personen.

Alles wordt in werking gesteld om uw bijeenkomst goed te laten verlopen (koffiebreaks, lunch, diner). Uiteraard is gratis wifi aanwezig alsmede andere atributen welke nodig zijn voor een goede meeting.

De combinatie met een activiteit (teambuilding), een wandeling in de prachtige omgeving of een ronde golf, maakt een succes van uw seminar.

 

La Grande Cure is hét hotel voor ondernemende mensen.

 

De zaal is tevens te gebruiken voor andere evenementen zoals het houden van bridge bijeenkomsten, yoga sessies, recepties.